Baggrund

Kun Mercedes biler

Jeg har i mange år kun beskæftiget mig med den dybere teknik i bilerne,  og på grund af min viden om dem var det oplagt at tilbyde rådgivning ved køb og salg af Mercedes biler. Jeg har derved de bedste forudsætninger for at kunne yde dig kyndig og professionel rådgivning, idet jeg har hele den tekniske baggrund og rent faktisk ved noget om præcis de ting, der er værd at vide om lige netop den bil, du ønsker at købe.

Jeg mener, at bilerne i dag er så avanceret at det ikke er muligt at være god til både det ene og det andet bilmærke. At gennemskue de forskellige systemer i bilerne i dag er bestemt ikke nemt og kræver, at man har arbejdet med det meget længe. Jeg er derfor ikke bleg for kalde mig specialist i Mercedes-Benz. For mig er Mercedes det bedst mulige køretøj, man kan få, og min passion for bilerne er ikke til at tage fejl af

Jeg har et dybde gående kendskab til de forskellige Mercedes-Benz modeller, det være sig lige fra det mangfoldige udvalg af udstyr til de forskellige kombinationer af motorer/gearkasser. Jeg er udlært mekaniker hos Mercedes-Benz og har igennem de seneste 11 år arbejdet som tekniker hos Mercedes-Benz samt Kleemann flere forskellige steder i verden. Jeg har beskæftiget mig med indkøb af kundebiler, demobiler, motortuning, fejlfinding og jeg har speciale i elekronik & software.

Igennem mit arbejde med bilerne – og i kraft af at jeg altid kun har haft med Mercedes-Benz biler at gøre, har jeg har opbygget en intensiv viden omkring de forskellige modeller og motorer, både styrker og svagheder samt hvad kunderne forventer og kræver af mærket & modellen.

Vi står klar til at hjælpe.

Skriv til os eller ring på +45 2585 8118