Import af bil fra udlandet

Overvejer du at importere en Mercedes fra Tyskland eller fra andre lande? Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen.

Vi forstår godt, hvorfor mange kigger mod de sydlige breddegrader, når der skal handles ny bil. Både markedet og mulighederne er nemlig mange gange større end herhjemme. Og det faktum, at vejr og salt ofte ikke er nær så hårdt ved bilerne, kan også inspirere mange.

Læg trygt junglen af paragraffer og papirer i vores hænder.

Hos Merclink taler vi tysk. Vi kender det tyske bilmarked lige så godt, som vi kender bilerne –og kan hjælpe dig med alle aspekter vedr. import af din næste bil.

Vi hjælper dig med at:

  • lokalisere den helt rigtige bil
  • forhandle prisen for dig
  • indkøbe
  • sørger for hjemtransport
  • syn
  • klargøring
  • afgiftsbehandling og
  • indregistrering

På den måde kan du trygt læne dig tilbage. Og med sikkerhed vide at din uddannede – og internationalt indstillede – specialist i Mercedes-Benz arbejder for, at du får den helt rigtige bil hjem så let og enkelt som muligt.

Hvad er dine behov?

I samråd med os finder du den helt rigtige bil til netop dine behov. Det er som regel en god ide med en kort indledende snak om, hvad du kunne tænke dig, dit behov, prisniveau og evt. alternativer til dine ønsker, inden vi sammen går på jagt efter din næste bil.

Når den rigtige bil er fundet

Når vi sammen har valgt en specifik bil, er det herefter muligt ret nøjagtigt at fortælle dig, hvad netop din bil kommer til at koste, ligesom vi kan sende dig en udspecificeret udstyrsliste over, hvilke ting bilen var født med fra fabrikken – med databladet kan vi også kontrollere, at alt stemmer overens med den annoncerede bil.

Specielt med biler der hjemtages fra Tyskland, er det netop vigtigt at bilen bliver ordentligt gennemgået, da fejl og mangler tit er svære at få forhandleren til at betale, når bilen er mange km væk i et andet land. En grundig kontrol af bilen er derfor en billigt købt

“forsikring” for, at bilen er i så god stand som muligt samt at få afdækket fejl/mangler – og frem for alt at forhindre en dårlig oplevelse.

Biler i Tyskland har ikke samme værdi som herhjemme, heller ej er de tit vedligeholdt/passet lige så godt, som man kan forvente (tit fordi bilen ikke har samme værdi som her). Forvent derfor altid, at der er fejl og mangler, der skal udbedres – dette spiller dog som regel ikke den store rolle, hvis prisen på bilen er helt rigtig eller at fejlene bliver udbedret under forhandlingen.

En god handel

Når bilen er fundet, og der er lavet en aftale med den tyske forhandler, tager vi derned og laver en dybdegående ”brugtvogns”-kontrol af bilen på alle relevante punkter. Vi har mærkespecifikt testudstyr med, som bliver koblet på bilen, og derved bliver alt elektrisk udstyr kontrolleret og el-systemer i motor og gearkasse kontrolleret.

Derved er vi sikre på at der ingen ”skjulte” overraskelser er, når vi handler bilen.

Det kigger vi efter

Vi kontrollerer lakken samt dens tykkelse, evt. rust/tæringsproblemer, airconditionanlæg, servicehistorik, antal nøgler der har eksisteret til bilen, km-tallets rigtighed, funktionen af motoren/gearkassen, undervogn/ophæng/støddæmpere, bremser/dæk/styretøj og foretager en grundig prøvekørsel.

Specielt ting som service, km-tallets rigtighed og antal nøgler der eksistere til bilen, er ekstra relevante at kontrollere på tyske biler.

Forhandling

Når bilen er gennemgået grundigt, opnås der som regel en gunstig forhandlingssituation, da der på det tidspunkt tit vides mere om bilen, end sælgeren selv gør, nødvendigvis ved en sælger slet ikke hvilke fejl der kan være på bilen, der sælges eller at han selv har prøvekørt den.

Den rigtige pris

Efter den dybdegående kontrol af bilen har forhandleren/sælgeren herefter noget konkret at forholde sig til. Der er samtidig en mulighed for at rette de fejl/mangler der kan være ved bilen med det samme. Ønsker forhandleren/sælgeren ikke dette, skal prisen selvfølgelig være derefter, så fejl/mangler kan blive udbedret i hjemlandet – dette vil vi som udgangspunkt altid anbefale, da man her selv har kontrol over værkstedsvalget.

Er det ikke muligt at komme til enighed leder vi videre efter et nyt emne, der er selvfølgelig brugt tid på bilen, men det er en bedre løsning end at handle en forkert/dårlig bil. – Der er mange biler at vælge imellem, så hvorfor ikke få den bedste?

Vi rådgiver dig vedr. om du skal lease eller betale den fulde afgift.

Skriv til os eller ring på +45 2585 8118