Rådgivning

Når du køber bil – ny eller brugt – skal det være en god oplevelse. Du skal altid have en god mavefornemmelse af
at have taget den helt rigtige beslutning.

Vi er din sparringspartner og rådgiver igennem hele processen – fra idéen opstår – til bilen er parkeret med nummerplader hjemme hos dig selv.

Vi ændrer dit bilkøb til en enkel, nem og overskuelig proces, så du får den bedst mulige bil for dine penge. Et bilkøb kan være en svær beslutning. Derfor er det så vigtigt, at den også er den helt rigtige.

Få hjælp til det helt rigtige valg

Find den helt rigtige bil i samråd med os. Det er vigtigt, at den passer præcis til dine behov. Vi årelang erfaring i både reparation og rådgivning ved køb/salg af Mercedes-Benz. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at kunne yde dig en kyndig og professionel rådgivning. Vores tekniske baggrundsviden – og det faktum, at vi rent faktisk ved alt, hvad der er at vide om bilen – betyder, at du får kompetent hjælp til både at købe alt fra udstyrsvarianter til motor, gearkassekombinationer og alverdens ekstraudstyr.

Enhver bil og motor stiller sit individuelle krav

Vi starter med at tage en grundig snak om hele processen. De forskellige biler og motorer kræver nemlig forskellige niveauer af viden og service. Således får du et godt indblik i hvilke driftsomkostninger samt fordele/ulemper, der er ved de forskellige typer. Vi hjælper dig igennem alle faserne ved et bilskifte/bilkøb – både forsikring, vægtafgift, bilsyn, indregistrering og nummerplader. Og så er vi altid kun et opkald væk, hvis du kommer i tvivl om det mindste.

Opdag de skjulte fejl

Vores originale testudstyr til Mercedes-Benz er i absolut topklasse. Vi kobler det på bilen og kontrollerer således al teknikken i motorens og gearkassens el-systemer. På den måde afslører vi, om der måtte være skjulte overraskelser, når vi skal til at handle bilen sammen.

Vi kontrollerer bl.a.:

  • Lakken, dens tykkelse
  • Evt. rust- og tæringsproblemer
  • Klimaanlæg og aircondition
  • Bilens servicehistorik
  • Antal nøgler, der har eksisteret til bilen
  • Km-tallets rigtighed
  • Gearkassens og motorens funktioner Funktion i stedet for funktioner
  • Undervogn, ophæng og støddæmpere
  • Bremser, dæk og styretøj.

Samt at vi foretager en grundig testkørsel for at få det fulde overblik over bilens reelle tilstand.

Vi er foran – det skaber en god handel

Efter den dybdegående kontrol af bilen har forhandleren/sælgeren herefter noget konkret at forholde sig til. Vi opnår derfor en gunstig forhandlingssituation, da vi på dette tidspunkt tit ved mere om bilen, end sælgeren selv gør. Muligvis aner vedkommende slet ikke hvilke fejl, der er – eller kan være – på bilen. Og måske har han ikke engang selv har prøvekørt den.

Fejl og mangler skal rettes – vælg selv dit foretrukne værksted

På denne måde er der en mulighed for, at vi kan rette fejl og mangler på bilen med det samme. Måske ønsker forhandleren/sælgeren det ikke. Men så skal prisen selvfølgelig være tilpasset denne situation! Bagefter kan fejl og mangler blive udbedret på et specialværksted. Det vil vi som udgangspunkt altid anbefale, da du således selv får kontrol over dit værkstedsvalg.

Merclink - Mercedes specialist

Hvorfor lige MercLink?

Det er vores mest elegante job at finde de evt. små og store fejl på bilen. De skal rettes – uanset hvornår! Enten med det samme eller du kan få et passende afslag i prisen. På den måde ved du præcist, hvad du har købt. OBS! Det er aldrig nok for dig at “håbe på”, at din nye, brugte bil er i orden.

En såkaldt ”nysynet bil” kan være i dårlig stand.

Vi har set talrige af eksempler på, hvordan biler, der enten er “nysynet”, “nyserviceret”, “fået brugtvognstjek hos en aut. forhandler” eller blevet “kontrolleret hos Testcenter”, var dybt fejlbehæftede! Dette er dog ikke nødvendigvis en bevidst handling! Dog har man bare ikke formået at kontrollere bilerne korrekt – eller man har ikke haft det manglende kendskab til dem.

Lad os tage en indledende snak.

Skriv til os eller ring på +45 2585 8118