Danmarks førende Mercedes værksted

Har du tekniske problemer med din Mercedes-Benz? Tid til service? Vi står klar til at hjælpe.

I vores Mercedes værksted er det vores ambition at give dig et højt serviceniveau; det er desværre ved at blive et sjældent fænomen i vores moderne verden. Vi tilbyder dig bla. at hente og bringe din bil, om det ønskes, og lægger høj vægt på en gennemgående personlig kontakt omkring netop din bil.

“Jeg er udlært hos Mercedes-Benz Danmark, har arbejdet for Mercedes-Benz i Holland & i Sydamerika samt 8 år hos Kleemann A/S – for mig har Mercedes-Benz altid været synonym med det bedste af det bedste. Min interesse for bilerne derfor stadig lige så høj, som da jeg kørte en for første gang, hvilket tydeligt kan mærkes på mit engagement.”

Vores Mercedes værksted tilbyder alt til din Mercedes-Benz; vi har ydermere speciale i flg.:

  • Diagnose/fejlfinding
  • Forsikringsskader, primært tyveri/hærværks skader
  • Undervogn/vejkontakt (ABC, luft/stål affjedring og hjul)
  • Service/vedligholdelse
  • Drivlinie (motor, gearkasse & bagaksel)
  • Bremsesystemer
  • Syn / kontrol inden syn (vi syner naturligvis også din bil for dig, når den er klar)
  • Klimatisering/Aircondition
  • Brændstofsystemer diesel/benzin

Danmarks førende Mercedes værksted

Din Mercedes
fortjener respekt

Når din bil er lavet efter de bedste metoder, designet af de bedste ingeniører fortjener den også at bliver passet på samme høje niveau samt at blive behandlet med den dybeste respekt.

Når du afleverer din bil i vores Mercedes værksted, kan du forvente, den er i kyndige hænder, der er dedikeret til mærket, et værksted der opfylder de krav en moderne bil fyldt med den nyeste elektronik stiller, samt at vi vil passe på den, som var den vores egen.

De mange avancerede sikkerhedssystemer og komplekse modelopbygninger kræver dybdegående viden om de korrekte arbejdsmetoder; alle systemerne fungerer som et netværk, og det er vigtigt, at alt virker korrekt sammen for ikke at gå på kompromis med sikkerheden og funktionen.

I vores Mercedes værksted findes alt det nyeste & nødvendige testudstyr, specialværktøj samt online adgang til Mercedes-Benz systemer.

Mercedes Værksted

Vi står klar til at hjælpe.

Skriv til os eller ring på +45 2585 8118